Караваните са разположени в к-г кайт "Градина", на 20 м. от пясъчната ивица !!!

Те са от най – висок клас марка: Tabert – Da Vinci, Fendt, Hobby. Oборудвани с по две кралски спални от лява и дясна страна и двуетажно легло. Разполагат с климатик, вътрешен и външен хладилник с фризер.

Пълен комплект спално бельо, кухненска посуда, микровълнова печка, кафе машина, барбекю, готварска печка, маса с 6 стола, шезлонги – 2 бр., хамак, дървен сенчест навес и под. Разполагате с общи санитарни помещения. Безплатен паркинг – за един брой автомобил.

За резервация се заплаща капаро в размер на 50% от общата дължима сума за целия период, в офис – гр. Бургас, к-г Градина или с превод по банков път. Останалата сума се заплаща на място при настаняване.

Наемателя заплаща на Наемодателя депозит в размер на 100 лв. при наемане на караваната , който след това се възстановява . В случай на недобросъвестно ползване на караваната , наемателя се санкционира.
Такса почистване и дезинфекция
на каравана- 20 лв

Банка ДСК - ЕАД
IBAN : BG76 STSA 9300 1528 5431 52
SWIFT : STSABGSF
Юниън транспорт ЕООД

Ценоразпис сезон 2021 г.
• Период: от 15.05. до 30.06. – 110 лв. на ден
• Период: от 01.07. до 30.08. – 150 лв. на ден
• Период: от 01.09. до 15.09. – 130 лв. на ден
• Период: от 15.09. до 30.09. – 110 лв. на ден
За контакти: e-mail: unioncarbg@abv.bg
тел.: 0878 222 001

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛНИК ЗА ВЪТРЕШЕН РЕД НА КЪМПИНГ КАЙТ „ГРАДИНА“ 2021 г.

 1. При резервация и настаняване, всеки е длъжен се запознае, приеме и изпълнява задълженията си в Правилника за вътрешния ред и общи условия на къмпинга.
 2. В случай на анулиране на резервацията, сумата от авансовото плащане се връща само при условие, че анулирането е извършено 30 /тридесет/ дни преди планираната дата на пристигане.
 3. В случай на анулиране, след този срок НАЕМОДАТЕЛЯ задържа 50% от авансово платената сума.
 4. НАЕМОДАТЕЛЯ не носи отговорност за забравени или оставени без надзор вещи на територията на караваната.
 5. НАЕМОДАТЕЛЯ не носи отговорност за нанесени имуществени и неимуществени вреди на гостите, причинени от аварии свързани с прекъсване на електрозахранването и водоснабдяването, причина за което има трети лица.
 6. НАЕМОДАТЕЛЯ има правото да извършва проверки по всяко време, чрез служителите си, в това число и чрез съдействието на органите на МВР за спазване разпоредбите на Правилника за вътрешния ред и за законното пребиваване на къмпингуващите.
 7. При извършване на проверка къмпингуващият е длъжен да предостави на проверяващия представител на къмпинг „Градина“ легитимацията си за престоя, издадена от рецепция при настаняване, както и за лицата, установени че пребивават и ползват наетия парцел.
 8. Забранено е пренаемането и/или преотстъпване ползването на караваните от гостуващите туристи на трети лица, нерегистрирани по надлежния ред на рецепцията на Къмпинга. Неизпълнението на това задължение основание за едностранно предсрочно прекратяване на наемното правоотношение от страна на НАЕМОДАТЕЛЯ.
 9. При проверка от страна на управителя на къмпинга, той е в правомощията си да прекрати къмпингуването на наемателите, като сумата до края на периода им не се възстановява.
 10. Забранява се използването на шампоани, душ гел, сапун и др. извън общите санитарни възли и умивалници с цел недопускане на замърсяване на околната среда.
 11. Освобождаването на караваната става задължително до 12:00 часа. При неспазване на часа за освобождаване, нарушителят дължи на НАЕМОДАТЕЛЯ заплащане на парична санкция в размер на половината от стойността на една нощувка, съгласно действащия ценоразпис. Настаняването става след 14:00 часа.
 12. При напускане, всеки ползвател е длъжен да почисти парцела, който освобождава. 
 13. На територията на Къмпинга се забранява паленето на открит огън. Допуска се ползването на барбекюта, скари на дървени въглища и изправни уреди на газ в съответствие с правилата за безопасност.
 14. Забранява се използването на пиротехнически средства и китайски фенери с открит огън на територията на къмпинг „Градина“.
 15. Забранява се озвучаването със силна музика и вдигане на шум на територията на къмпинга през времето от 14:00 до 16:00 ч. и 22:30 до 08:00 ч.
 16. Домашни любимци се допускат, след изрично уведомление и преценка на НАЕМОДАТЕЛЯ.
 17. За всяко неспазване разпоредбите на Правилника за вътрешния ред, нарушителят дължи на Къмпинга заплащане на парична санкция, която според нарушението/неизпълнението може да бъде в размер от 100 до 2 000 лв. Нарушението се установява с протокол от служители на Къмпинга. Протоколът се предявява на нарушителя. Паричното вземане е автоматично изискуемо, считано от деня на съставяне на протокола за констатираното нарушение.